Plaza

Enterijer Tao House idejni projekt

Enterijer Tao House idejni projekt

Dec 04 2020 01:18 AM

Prijedlog idejnog rješenja našeg tima za enterijer, kako možete urediti vaš rostor..

Dom je mjesto u kojem započinjemo dan, kao i mjesto kojem se na kraju dana vraćamo kako bismo napunili baterije, opustili se i proveli kvalitetno vrijeme sa najmilijima. Bez obzira na doba dana, dom treba da predstavlja naše utočište i sigurno mjesto koje pruža blagostanje svim ukućanima. Ukoliko pažljivo izaberemo proizvode za opremanje doma, oni mogu igrati veoma važnu ulogu u fizičkom i mentalnom blagostanju.

Dnevna soba je jedna od najvažnijih prostorija jer u njoj čitava porodica provodi najviše vremena, a za udobnost dnevnog boravka nije najvažniji broj kvadrata, već pravilan odabir nameštaja i svih sitnica koje mu daju lični pečat.Svaki detalj u vašem domu govori mnogo o vašem karakteru i ličnom stilu, isto kao i odjeća koju nosite. Boje, dezeni i stil uređenja odslikavaju ne samo vaš ukus, već i karakter i stil života.

Kako većina nas veći deo vremena provodi u zatvorenom prostoru, važno je osigurati što više dnevnog svjetla u domu. Prirodna, dnevna svjetlost ima niz prednosti za naše zdravlje i zato je vrlo važno da smo joj što više izloženi.Kuhinja nije isključivo mjesto gde se pripremaju obroci, već i prostorija gde se okuplja cijela porodica, gdje se na ugodan način može provoditi dosta vremena. Zato je ne treba smatrati samo radnim prostorom, već odrazom načina života.Preuzmi Tao House idejni projekt

Klikni ovje i preuzmi Tao House katalog

Plaza logo