Plaza

Eksterijer Tao House idejni projekt

Eksterijer Tao House idejni projekt

Dec 03 2020 11:53 PM

IDEJNI PROJEKT Idejni projekt je prvi korak u projektiranju i temelj za bilo kakav daljnji konkretan razvoj projekta. Idejnim projektom dolazi se do ideje kolika bi bila veličina buduće zgrade/objekta, kako bi izgledao njezin položaj, oblikovanje i orijentacija na čestici. Također u samoj zgradi definira se veličina i orijentacija stanova te raspored prostorija. Idejni projekt ne vodi ka konačnoj dozvoli niti je temelj za gradnju no služi kao izvrsna podloga za daljnju razradu i svakako je dio posla u kojem se najbolje uočava ekspertiza arhitekta i najavljuje vrijednost buduće građevine.


Plaza Living za vas je pripremio ono što je najsavremenije, najljepše, najadekvatnije rješenje.
Ponosimo se svim našim projektima i čvrsto stojimo iza njih. Uvijek nam je zadovoljstvo predstaviti ih vam u nekoliko rečenica i fotografija.

Sarajevske mahale su kao urbanistička cjelina pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika Kantona Sarajevo te kao takve imaju posebne uslove i kontrole za novoprojektovane objekte. Projektnim zadatkom se traži maksimalno iskorištavanje zemljišta koje je ukupnih dimenzija 30x30m kao i maksimalno iskorištenje dozvoljene spratnosti.Plaza Living reflektuje potpunu posvećenost do najsitnijih detalja i vrhunsku kvalitetu materijala.
Atraktivna lokacija Vam pruža priliku da budete ušuškani zelenilom a da živite u gradskom naselju.Gledati kako se naši projekti iz dana u dan razvijaju, dobivaju nove vrijednosti te kako postaju integralni dio svoje okoline najveća nam je nagrada. Biti stvaratelj prostora znači živjeti s vlastitim idejama!Klikni ovdje i preuzmi Tao House idejni projekt eksterijer.

Klikni ovje i preuzmi Tao House katalog.

Plaza logo